Χρειάζεστε βοήθεια με το SEO;

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του brand ή της εταιρίας σας, η Smoky Pixel μπορεί να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και προγράμματα στρατηγικού σχεδιασμού.

Είτε χρειάζεστε τον σχεδιασμό ολοκληρωμένης στρατηγικής, είτε θέλετε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε τη διαδικασία βελτιστοποίησης της σελίδας σας ή να εξοικειωθείτε με συγκεκριμένες τεχνικές, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες

  • Τηλεφωνικά sessions διάρκειας ενός ή δύο ωρών
  • Εκπαιδευτικά workshops στον χώρο σας
  • Ολοκληρωμένη και αναλυτική αξιολόγηση της ιστοσελίδας σας
  • Σχεδιασμός SEO στρατηγικής

 

Τηλεφωνικά Consultations

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετική με το SEO, το link building, τη στρατηγική περιεχομένου ή γενικότερα σχετική με το internet marketing, μπορείτε να μας προσλάβετε σε ωριαία sessions. Κατά τη διάρκεια των sessions θα λύσουμε τις απορίες σας, θα αναλύσουμε την ιστοσελίδας σας και θα σας κάνουμε προτάσεις.

Εκπαιδευτικά Workshops

Εάν έχετε τη δική σας in-house ομάδα, την οποία θα θέλατε να εκπαιδεύσουμε και να ενημερώσουμε σχετικά με σύγχρονες τεχνικές και διαδικασίες βελτιστοποίησης και προώθησης της ιστοσελίδας σας, θα χαρούμε πολύ να οργανώσουμε ένα workshop που θα καλύπτει τις ανάγκες σας και θα κάνει την ομάδα σας αποδοτικότερη και επιτυχημένη.


Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Το μήνυμά σας