Από τις σωστές βάσεις…

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας είναι το κέντρο της online παρουσίας σας. Το σημείο που θα καταλήξουν όλες οι προωθητικές ενέργειες και το περιβάλλον στο οποίο το κοινό σας θα βρει αυτό που ψάχνει και θα μετατραπεί σε πελάτη σας.

Η επένδυση στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι χτίσιμο σε γερές βάσεις. Από το concept της σελίδας, μέχρι το web design, το cms  και την εμπειρία του επισκέπτη, θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Μάθετε περισσότερα για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας

web-design-services

 

 

 

…έως την επιτυχία…

 

 

internet-marketing-services

Internet Marketing

Η επιτυχία της ιστοσελίδας σας εξαρτάται άμεσα από τη στρατηγική internet marketing που θα ακολουθήσετε. Από την εμφάνισή της στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων του Google, έως την παρουσία στα social media και την αποστολή newsletter.

Ο κατάλληλος συνδυασμός των τεχνικών και εργαλείων θα αυξήσει την κίνηση στην ιστοσελίδα σας, θα φέρει το κοινό που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, θα δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και θα αυξήσει τη social επιρροή σας.

Μάθετε περισσότερα για την προώθηση της ιστοσελίδας σας

 

 

…και τη διαχείριση της φήμης σας

 

 

Online Monitoring

Το κοινό σας αποφασίζει πλεόν πως, που και πότε θα επικοινωνήσει μαζί σας. Σχολιάζει περισσότερο από ποτέ και ο μεγάλος αριθμός σχολίων και συζητήσεων αποτελεί πλέον μια πρόκληση για κάθε εταιρία.

Ευτυχώς, εμείς καταγράφουμε κάθε αναφορά σε εσάς και τον ανταγωνισμό σας σε εκατομμύρια websites, blogs, forums, social networks και άλλα…

Μάθετε τι λένε για εσάς και τον ανταγωνισμό σας

monitoring-services